Lukáš Pellegríni slávnostne otvoril domácu finálovú sériu

Finálová séria play off v Žiari nad Hronom ešte nebola a tieto výnimočné okamihy si zaslúžili dávku výnimočnosti, ktorú im určite dodal aj ceremoniál v úvode pred každým domácim zápasom.

Úvodné, čestné buly prvého finálového zápasu prišla vhodiť veľká športová osobnosť Žiaru nad Hronom, kapitán futbalového tímu FK Pohronie, Lukáš Pellegríni.

Lukáša obrovským potleskom privítala vypredaná Slovalco aréna. Preplnené tribúny mali možnosť vidieť udalosť, aká sa bežne nevidí, keď sa v jednom momente stretli a podali si ruky dvaja veľkí kapitáni tímov, ktoré priťahujú najväčšiu pozornosť športových fanúšikov v našom regióne.

Aké boli Lukášove pocity, keď vstúpil do vypredanej arény?

„Boli to vynikajúce pocity, mal som aj miernu nervozitu, ale bolo to super! Priznám sa, bol som prvýkrát na štadióne, ale je to úžasné, čo sa tu vytvorilo, všetko okolo toho, je to neskutočné a musím povedať, že som bol veľmi milo prekvapený. Som rád, že sa navzájom športy podporujú a tak by to malo byť.“

Kapitán Pohronia ešte nikdy predtým nemal možnosť otvárať hokejový zápas a navyše stáť na ľade s veľkou hokejovou legendou.

„Toto bolo prvýkrát a veľmi si to cením. Keď ma Mário Bóna pozval, tak som bol veľmi milo prekvapený a bolo mi obrovskou cťou podať si ruku s Jožkom Stümpelom, bolo to pre mňa niečo neuveriteľné, úžasné a musím ešte raz povedať, že si to nesmierne cením.“

Futbalistom držíme palce v náročnom závere súťaže. Majú pred sebou neľahkú úlohu, zachrániť pre Žiar najvyššiu futbalovú súťaž. Budeme im samozrejme fandiť a držať palce v každom zápase! Veď napokon šport má spájať a futbalisti, tak ako aj naši Indiáni bojujeme za naše mesto a celý región.

Please follow and like us:
fb-share-icon