Predstavme si rytierov z Martina

O 18:00 odštartujeme druhú štvrtinu súťaže, súbojom s rytiermi z Martina. Práve oni boli naším úplne prvým súperom v Tipos SHL a v Martine sme zaznamenali naše prvé víťazstvo.

Dnes nás ale čaká úplne iný súper. Martinčanom úvod sezóny nevyšiel podľa predstáv a výsledkovo sa trápili. Dotiahli ale zaujímavú posilu, 26-ročného, robustného Fína Riku Tiainena, ktorý v šiestich zápasoch už trikrát skóroval a na ďalšie tri góly prihral. Ďalším veľkým pozitívom je návrat skúseného Michala Murčeka, ktorý absentoval kvôli svalovému zraneniu a odohral zatiaľ len dve stretnutia, s bilanciou 1+2. Murček má na konte viac ako 300 extraligových zápasov, obliekal dresy Martina, Popradu, Detvy a Košíc.

Lídrom produktivity a najlepším strelcom rytierov je rovnako skúsený Jakub Linet, ktorý obliekal dres Žiliny, Nových Zámkov, či Michaloviec. V aktuálnej sezóne nastrieľal súperom 7 gólov a pridal 6 asistencií.

V predchádzajúcich zápasoch sme ukázali, že sa kvalitných súperov nebojíme a dokážeme zbierať body naozaj s kýmkoľvek! Dnes chceme potvrdiť víťazstvo z prvého zápasu a ukázať, kto je v Žiari doma!

Stále môžete využiť online predaj vstupeniek na našom webe! Pokladňa a brány zimného štadióna budú otvorené od 16:00. Príďte si užiť zápas s kvalitným súperom a podporiť Indiánov!

Please follow and like us:
fb-share-icon