Pred domácimi zápasmi máme všetko vo vlastných rukách

Po dvojzápase v Považskej Bystrici je osemfinálová séria vyrovnaná a sťahuje sa na náš domáci ľad. Panterov sme oskalpovali hneď v prvom zápase o veľmi dôležitý bod a keďže sa séria hrá na tri víťazné zápasy, máme pred domácim dvojzápasom všetko vo vlastných rukách.

Zápasy vo vyraďovacej časti už majú úplne iný náboj, ako základná časť a bolo to cítiť aj v úvodných zápasoch. Nervozita, šarvátky, tvrdé osobné súboje, to všetko sa musí divákom páčiť a my veríme, že dnes a zajtra naplníme Slovalco arénu a spoločne poženieme Indiánov k víťazstvám.

Máme na dosah najväčší úspech žiarskeho hokeja, v podobe štvrťfinálovej účasti. Delia nás od neho dva víťazné zápasy a my všetci si prajeme, aby to bolo práve dnes a zajtra. V prípade vyrovnaného skóre, by sa rozhodovalo v piatom zápase, v Považskej Bystrici, kam sa už ale vracať určite nechceme!

Prelomili sme kliatbu ľadu súpera, kde sme zvíťazili prvýkrát od postupu do Tipos SHL a doma chceme potvrdiť našu neporaziteľnosť. Obidva domáce zápasy sme s Pantermi vyhrali a veríme, že vďaka podpore fanúšikov to potvrdíme a rozhodneme o postupe do štvrťfinále.

Dnes aj zajtra zápasy začínajú o 18:00, vstupenky sú dostupné online na našom webe vstupenky.hkmskziar.sk.

Please follow and like us:
fb-share-icon