V súboji prvého s tretím dnes privítame Humenné

Ako sme avizovali, tento týždeň vítame na našom ľade dvoch súperov najväčšieho rangu. Zápas v stredu sme až nečakane bravúrne zvládli a víťazstvo 7:0 nad Žilinou hovorí za všetko. „Indiáni“, tak, najlepším možným spôsobom pozývajú všetkých fanúšikov na dnešný súboj proti samotnému lídrovi tabuľky z Humenného. Úvodne buly sa vhadzuje tradične o 18:00.

S najvzdialenejším tímom z ligy máme z minulého ročníka vyrovnanú bilanciu a v štyroch vzájomných dueloch platilo pravidlo: „môj dom, môj hrad“. Zakaždým sa z víťazstva tešilo domáce mužstvo. Naši „indiánski“ bojovníci ťahajú trojzápasovú šnúru bez prehry, v ktorých inkasovali len jeden gól aj vďaka famóznym výkonom brankára Romana Petríka.

Určite si trúfame aj na zatiaľ suverénneho lídra z východu. Prečo suverénneho? Humenné, totiž, v tejto sezóne doposiaľ odohralo jedenásť stretnutí a okúsilo trpkosť prehry len v jedinom prípade. Možno trochu paradoxne to bolo práve v dueli proti žilinským „vlkom“, v rámci druhého kola. Aj preto nazbieraných dvadsaťosem bodov a prvá priečka v ligovej tabuľke nie sú v prípade Humenčanov žiadnym prekvapením.

Východniari získali do svojho kádra aj Igora Safaraleyeva, ktorý sa stal akýmsi „diamantom“ v tíme. 28-ročný Rus valcuje štatistiky ligy a s dvadsiatimidvomi bodmi za jedenásť gólov a jedenásť prihrávok, v rovnakom počte zápasov, je na čele produktivity celej súťaže. Výborne mu sekunduje jeho spoluhráč Filip Vaško, ktorý má na svojom konte osemnásť bodov. Priaznivé výsledky Humenného sú, nepochybne aj zásluhou 51-ročného ruského trénera Andreia Parfyonova, ktorý zatiaľ odvádza so svojim mužstvom skvelú prácu.

Môžeme, teda, očakávať o 18:00 zápas ako remeň s vynikajúcou atmosférou, ktorú aj v stredu vytvoril náš verný fanklub. Poďme si opäť spolu užiť dobrý hokej a žeňme „indiánov“ za ďalším ligovým víťazstvom.

Vstupenky sú k dispozícii online na našom webe, v menu VSTUPENKY. Nečakajte v rade pri pokladni, ale kúpte si vstupenku z pohodlia domova.

Please follow and like us:
fb-share-icon